Hvorfor

Vedlikehold?

Vedlikehold er viktig – alle websider vil kreve vedlikehold uansett publiseringsløsning.

Det er flere ting å oppnå ved å oppgradere WordPress. Men sikkerhet er og blir hovedargumentet. Hver gang du oppgraderer gjør du det vanskeligere for andre å ta kontrollen eller hacke nettsiden din. Oppgraderinger gir deg også bedre ytelse samt ny og bedre funksjonalitet.

Dropper du over tid å oppgradere din WordPress-versjon vil kjente sikkerhetsfeil ligge åpne og klare for personer med uærlige hensikter.

Hva må oppdateres?

Både wordpressplattformen, malen og utvidelser/plugins som du har installert kommer  stadig med forbedringer og oppdateringer. Oppdateringer kommer hver eneste månede, og oftere og det er altså tre elementer vi må holde øye med:

1

WORDPRESS

2

MALEN

3

UTVIDELSER

Vedlikeholdsavtalen

LIMEDROP TILBYR

SJELEFRED

Limedrop sørger for at disse oppdateringen blir gjennomført ved aksept av vår vedlikeholdsavtale* som koster 399,- eks. mva per månede og forskuddsfaktureres hvert halvår.

Dersom dere ikke ønsker denne vedlikholdsavtalen, vil dere selv være ansvarlig for optimalisering og sikkerheten av nettsiden.

HUSK

SIKRE PASSORD

Passord: Velg et passord som ikke er navn på barnet ditt, hunden eller andre ord som er lett å gjette. Det beste er et passord som består av store og små bokstaver, pluss tegn.

Du kan lese mer om sikre passord på Nortons sider. Her kan du dessuten generere et sikkert passord.

OBS! VEDLIKEHOLDSAVTALEN GJELDER IKKE….

Generell drift av nettsiden som endring av innhold, tekst, bilder, funksjoner o.l. Vedlikeholdsavtalen gjelder kun tekniske oppdateringer fra tre nevte elementer – wordpress, mal og utvidelser.